Objavljen preliminarni spisak kandidata za volonterski staž

Ministarstvo za boračka pitanja objavilo je na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona Prijedlog liste branitelja i članova njihove porodice kojima se u Budžetu Tuzlanskog kantona obezbjeđuju sredstva za obavljanje volonterskog staža kao i Listu branitelja i članova njihove porodice čiji se zahtjevi za obavljanje volonterskog staža odbijaju kao neosnovani i nekompletni.


Konačna lista kandidata za obavljanje volonterskog staža trebala bi biti objavljena najkasnije do 4.7.2016. godine budući da, prema odredbama člana 15. Odluke o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka za obavljanje pripravničkog i volonterskog staža branilaca i članova njihovih porodica, nezadovoljni kandidati mogu podnijeti prigovor na prijedlog liste u roku od osam dana od dana objavljivanja.
Nakon toga Ministarstvo će raspisati javni poziv za poslodavce kod kojih bi rangirani kandidati mogli obaviti volonterski staž.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15