Na Univerzitetu u Tuzli, u čast brucoša, održan svečani prijem

Na Univerzitetu u Tuzli, jučer je, održana svečana ceremonija u povodu prijema brucoša u akademsku zajednicu. U novu školsku godinu krenulo je oko 1600 studenata. Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta mr.sc. Zlatan Muratović prisustvovao je svečanosti i obraćajući se brucošima kazao je: "Danas je za sve nas veliki dan.

na univer tz 03102017Dan kada u našu zajednicu primamo mlade ljude koji započinju svoj put usvajanja znanja i vještina, razmjena ideja i sticanja prvih ozbiljnih životnih iskustava. Uzimajući u obzir ovu činjenicu i mi kao Vlada, siguran sam i vaši profesori, osjećamo veliku odgovornost pred društvom, privredom, našom domovinom Bosnom i Hercegovinom, jer od našeg zajedničkog rada i sinergije svih učesnika ovog obrazovnog procesa zavisi i uspjeh. Imajte u vidu da je vaš uspjeh temelj za progres naše države."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna