Vijesti iz Vlade

Stručni skup “Reforma procesa registracije poslovanja u funkciji većeg broja MSP i zapošljavanja”

U cilju analize stanja u oblasti registracije poslovnih subjekata u kantonima FBiH, komparacije, te kreiranja prijedloga za reformu koja bi unaprijedila i ubrzala sam proces, Udruženje Nezavisni biro za razvoj (NBR) Gradačac, Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar i Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona organizuju stručni skup na temu: „Reforma procesa registracije poslovanja u funkciji većeg broja MSP i zapošljavanja".

 

Stručni skup će se održati u četvrtak, 30. marta 2017. godine sa početkom u 12.00 sati u sali za sastanke DRAMAR Centra Tuzla (Branilaca BiH br. 11, Tuzla).

 

Skup se organizuje u sklopu projekta „Boljim poslovnim okruženjem do više radnih mjesta" finansiranog od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a u okviru Programa održivosti civilnog društva u BiH (CSSP program). Na Skupu se očekuje učešće predstavnika kantonalnih zakonodavnih i izvršnih organa, gradonačelnika/načelnika jedinica lokalne samouprave, gradskih/općinskih vijeća, nadležnih sudova, privrednika, strukovnih udruženja, komora, akademskih institucija, razvojnih agencija, medija i drugih relevantnih institucija i organizacija.

 

Dnevni red stručnog skupa "Reforma procesa registracije poslovanja u funkciji većeg broja MSP i zapošljavanja"

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo razvoja i poduzetništva OBAVJEŠTENJA 2017 Stručni skup “Reforma procesa registracije poslovanja u funkciji većeg broja MSP i zapošljavanja”