purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Zajedničkim angažmanom do većih količina mlijeka na tržištu

Zajedničkim angažmanom do većih količina mlijeka na tržištu

Kako bi dobio potpunu sliku kada je u pitanju proizvodnja mlijeka ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Tuzlanskog kantona Emir Begić posjetio je „Mliječnu industriju 99" d.o.o. u Gradačcu.

mljekara gradacacNakon iskustava koje su sa njim podijelili vlasnici farmi muznih krava resorni mnistar posjetio je domaću mljekaru koja otkupljuje značajne količine mlijeka od poljoprivrednih proizvođača sa TK.

„Došli smo da vidimo na koji način rade i koliko su oni opterećeni situacijom zajedno sa našim poljoprivrednim proizvođačima i da im još jednom ukažemo na potrebu da i oni, na neki način, imaju u vidu i probleme sa kojima se susreću poljoprivredni proizvođači. Ako te probleme ne riješimo svi zajedno, danas-sutra će se i mljekara naći u istim ovim problemima", kazao je ministar Begić.


Uvidjevši da najmodernija mljekara u BiH ima veći kapacitet kada je u pitanju prerada mlijeka, ministar Begić je naglasio da će se Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede TKu narednom periodu maksimalno angažovati zajedno sa poljoprivrednim proizvođačima kako bi se povećala proizvodnja sirovog mlijeka na području TK.

„Potrebno je da ova i sve druge mljekare na području TK maksimalno iskoriste svoje kapacitete, budući da već imaju svoje mjesto na tržištu a sigurno je da mogu plasirati mnogo veće količine mlijeka, kazao je ministar Begić.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15