purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Održana konferencija o radu socijalnih radnika

Održana konferencija o radu socijalnih radnika

Ministarstvo za rad socijalnu politiku i povratak Tuzlanskog kantona učestvovalo je na stručnoj konferenciji o ulozi i položaju socijalnih radnika u društvu koju je organizovalo Udruženje Društvo socijalnih radnika TK.

konf soc radnici 062022Konferencija je dio manifestacije „Dani socijalnog rada u TK" koju je podržala Vlada TK putem resornog Ministarstva za rad, socijalnu politiku i povratak TK pokazavši razumijevanje važnosti razvoja djelatnosti socijalnog rada i unaprjeđenja međusektorske saradnje i partnerstva u sistemu socijalne zaštite i prakse socijalnog rada.
U okviru stručne konferencije održana su izlaganja profesionalaca iz prakse socijalnog rada te održana radionica u cilju unaprjeđenja položaja profesionalaca u okviru djelatnosti socijalne zaštite a posebno u centrima za socijalni rad u TK.

Na taj način, rečeno je ovom prilikom, lakše se prevazilaze svakodnevni izazove koji stoje pred stručnjacima u centrima za socijalni rad, ustanovama i organizacijama/udruženjima socijalne zaštite

Ovom je prilikom zaključeno da će Udruženje Društvo socijalnih radnika TK nastaviti razvijati saradnju i partnerstvo sa resornim ministarstvom i osnivačima, umrežavati se sa drugim ustanovama i organizacijama, jačati udruženje i aktivnije i odlučnije se zalagati za unaprjeđenje kadrovskih i materijalnih uslova u ustanovama, te raditi na unaprjeđenju digniteta struke socijalnog rada, a posebno zaštiti osnovnih prava profesionalaca zaposlenih u centrima za socijalni rad.

Učesnici konferencije bili su socijalni radnici i drugi stručnjaci zaposleni u centrima za socijalni rad, ustanovama socijalne zaštite, zdravstvu, obrazovanju, akademskoj zajednici i NVO sektoru. Stručnoj konferenciji su prisustvovali i predstavnici: Misije OSCE-a u BiH Ured u Tuzli, Saveza socijalnih radnika Federacije BiH, Asocijacije socijalnih radnika Kantona Sarajevo, SOS Dječija Sela BiH.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15