Realizacija još jednog projekta Ministartva trgovine turizma i saobraćaja i Turističke zajednice TK


U petak 23.08 su u hotelu Mellain Tuzla dodijeljene nagrade za najljepše uređena dvorišta (bašte, vrta), balkone i terase stambenih objekata, dvorišta vrtića i ustanova za lica sa posebnim potrebamama domova, ulaza u gradsku/općinsku zgradu kao i najuređenijeg parka ( gradskog prostora i prostora pravnog lica) te naboljeg ekološkog udruženja. Nagrade su uručena nakon raspisanog Javnog poziva Turističke zajednice Tuzlanskog kantona, kojim za cilj ima stvaranje boljeg ambijenata za život i razvoj turizma.

mtts 27082019Ovisno od osvojenog mjesta i kategorije, nagrade su iznosile od 100 do 1500 KM, koliko je dobilo prvonagrađeno ekološko udruženje "Priroda i društvo" Srebrenik.

Nagrade je uručio g. Edin Buševac predsjednik Turističkog vijeća Turističke zajednice Tuzlanskog kantona odnosno Ministar trgovine, turizma i saobraćaja u Vladi Tuzlanskog kantona.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna