Red vožnje javnog prevoza kao za vrijeme školskog raspusta

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona obavještava sve prevoznike koji imaju registrovane kantonalne redove vožnje, da će primjenjivati red vožnje sa režimom održavanja koji se primjenjuje za vrijeme školskog raspusta, do početka ponovnog uspostavljanja normalnog režima održavanja nastave.

Do obustave nastave u svim odgojno-obrazovnim ustanovama u Tuzlanskom kantonu u periodu od 12.03. do 25.03.2020. godine došlo je u cilju preventivnog djelovanja i zaštite stanovništva u vezi sa corona virusom (COVID-19).
Od trenutka kada Ministarsvo obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona uspostavi normalan režim održavanja nastave prevoznici će ponovno primjenjivati registrovani režim održavanja redova vožnje.
Ministarstvo također obavještava prevoznike da se pridržavaju preporuka Kriznog štaba Ministarstva zdravstva koje se odnose na potrebu pojačanih mjera dezinfekcije svih javnih površina u cilju sprječavanja pojave i širenja infekcije corona virusa.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna