Sajam Macfrut 2018 u ltaliji

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona obavještava sve kompanije iz oblasti poljoprivredne proizvodnje iz sektora voća i povrća sa područja Tuzlanskog kantona da Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH-FIPA organizuje posjetu „Macfrut 2018" vodećem italijanskom sajmu proizvodnje, logistike i distribucije voća i povrća koji se održava od 9-11.maja 2018. godine u Riminiju u Italiji.

macfrut1Cilj prisustvovanja kompanija je ostvarivanje kontakata sa izlagačima i uspostavljanje poslovne saradnje sa kompanijama u Italiji pri tome misleći na individualno održavanje sastanaka sa izlagačima i drugim učesnicima u svrhu predstavljanja proizvoda i dogovaranja potencijalne saradnje.
Organizatori su spremni kompanijama iz oblasti poljoprivredne proizvodnje iz sektora voća i povrća ponuditi sljedeće pogodnosti:
- povratni shuttle autobus iz Bosne i Hercegovine za Rimini,
- plaćena dva noćenja u hotelu (DUS ili DBL soba po kompaniji, što znači da dva predstavnika jedne kompanije mogu boraviti u jednoj hotelskoj sobi),
- dnevni transfer od hotela do Expo centra,
- ulaznice za sajam,
- online B2B platformu za dogovaranje sastanaka sa izlagačima,
- prisustvo „networking" događajima.
Za sve potrebne informacije možete kontaktirati na broj telefona 033 278-082 i na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i izvršiti prijavu za učešće predstavnika kompanije na sajmu Macfrut 2018 (uz korištenje ponuđenih pogodnosti) najkasnije do 15.03.2018.godine.
Više informacija o sajmu nalazi se na web stranici https://www.macfrut.com/en/.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna