15. Praški Quadriennale scenografije i teatarskog prostora

Obavještavamo sve zainteresovane da će se u mjesecu junu 2023. godine u Pragu upriličiti manifestacija 15. Praški Quadriennale scenografije i teatarskog prostora.

Praški Quadriennale je jedan od najvećih svjetskih događaja iz oblasti scenografije i teatrske arhitekture, a u glavnom dijelu programa predviđene su izložbe, predstave, radionice, diskusije i drugi projekti iz oblasti scenografije, kostima, svjetla, tona i drugih elemenata teatra, kao i programi za djecu i studente.

Prijava za učešće sa detaljnim opisom umjetničkog koncepta može se naći na web stranici: https://www.pq.cz/, a rok za prijavu potencijalnih učesnika za glavnu izložbu je do 30.11.2021. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti kontakt osobi gđi. Magdeleni Brožikovoj putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna