Produžen rok za dostavljanje prijava

Jučerašnjom odlukom Vlade Tuzlanskog kantona produžen je rok za dostavljanje prijava za dodjelu sredstava iz Budžeta Tuzlanskog kantona za 2020. godinu sa pozicije „Podrška nižim nivoima vlasti – Grad i općine".


Novi rok za dostavu prijava je 10.07.2020. godine.


Naime, zbog situacije izazvane korona virusom i mjera koje su poduzimane kako bi se spriječilo ili ograničilo širenje zaraze, jedinice lokalne samouprave nisu bile u stanju pripremiti projekte i prikupiti potrebnu dokumentaciju za prijavu na objavljeni javni poziv, te je Kantonalna vlada odlučila produžiti rok za prijavu.


Podsjećamo, prijavu na Javni poziv mogu podnijeti jedinice lokalne samouprave na području Tuzlanskog kantona, koje imaju broj stanovnika do 12.500, čija je površina do 350 km2, sa do 50 naseljenih mjesta, te koje imaju indeks razvijenosti niži od 1,00.


Eventualno odobrena sredstva ne mogu koristiti za isplatu plaća, naknada i dodataka na plaću zaposlenih i isplatu materijalnih troškova.


PRILOZI:

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15