PAMETNE ŠKOLE 2 – Održan peti sastanak projektnog tima

Vodeći partner, Centar za razvoj i podršku Tuzla, organizirao je dana 16.09.2022. godine peti sastanak projektnog tima u svrhu analize dosadašnje realizacije projekta, tj. Ispunjenja projektnih ciljeva.

Opširnije...

Saopštenje za podnosioce prijava na Javni poziv Podrška razvoju Kantona za 2022. godinu

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona obavještava podnosioce prijava na Javni poziv za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoja Kantona za 2022. godinu " objavljenog dana 13.06.2022. godine da su zbog kvara na serveru i nemogućnosti objave na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona, Preliminarne rang liste korisnika sredstava sa pozicije "Podrška razvoju Kantona za 2022. godinu" za projekt 1. Subvencije mikro, malim i srednjim preduzećima (MMSP) za nabavku opreme, alata i repromaterijala su objavljene danas 29.09.2022. godine na zvaničnoj facebook stranici Ministarstva privrede Tuzlanskog kantona i web stranici Kantonalne privredne komore Tuzlanskog kantona i oglasnoj ploči Vlade Tuzlanskog kantona.

OBAVJEŠTENJE

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona obavještava podnosioce prijava na Javni poziv za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoja Kantona za 2022. godinu " objavljenog dana 13.06.2022. godine da su zbog kvara na serveru i nemogućnosti objave na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona, preliminarne rang liste korisnika sredstava sa pozicije "Podrška razvoju Kantona za 2022. godinu" za projekt 3. Subvencije obrtima za nabavku opreme, alata i repromaterijala i 4. Subvencije novoosnovanim mikro, malim i srednjim preduzećima (MMSP) i obrtima za nabavku opreme, alata i repromaterijala objavljene danas, 28.09.2022. godine na zvaničnoj facebook stranici Ministarstva privrede Tuzlanskog kantona (https://www.facebook.com/ministarstvoprivredetk/) i web stranici Obrtničke komore Tuzlanskog kantona https://oktk.ba/.

Informacije o javnom pozivu za grant sredstava također mogu vidjeti i na oglasnoj ploči Vlade Tuzlanskog kantona (zgrada Vlade).

Posjeta predstavnika GIZ-a projektu uspostave Digitalnog inovacijskog HUB-a u TK

Značaj i perspektiva uspostave Digitalnog inovacijskog HUB-a u Tuzlanskom kantonu, bila je tema jučerašnjeg sastanka direktorice programa Inovacija i digitalizacije MSP u BiH u okviru GIZ projekta (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH), Eve Maria Näher sa ministrom privrede Tuzlanskog kantona Edinom Durakovićem i predstavnicima kompanije Industrial Automation d.o.o. Tuzla, koja je voditelj uspostave Centra za digitalne inovacije u Tuzli.

Opširnije...

Ministarstvo privrede partner na uspostavi Digitalnog inovacijskog HUB-a u Tuzlanskom kantonu

U okviru projekta EU4DigitalSME, koji je usmjeren na stvaranje omogućavajućeg okruženja za MSP-ove za uspješno provođenje digitalizacije i inovacijskih transformacija, pokrenute su aktivnosti vezane za rješavanje potreba za digitalnom transformacijom MSP-ova, koje uključuju aktere na makro razini za poboljšanje ukupnih okvirnih uvjeta za promociju inovacija i digitalizaciju MSP-ova.

Opširnije...

Obavijest o produženju roka Javnog poziva za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoju Kantona" za 2022. godinu

 

OBAVIJEST
o produženju roka Javnog poziva
za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoju Kantona" za 2022. godinu

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona je 13.06.2022. godine objavilo Javni poziv za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoju Kantona" za 2022. godinu . Zbog ukazane potrebe produžava se rok za podnošenje prijava na navedeni Javni poziv do 15.07.2022. godine.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

 

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo privrede