Ministar Mićanović održao sastanak sa predstavnicima “Lege Artis-a”

Ministar za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, Srđan Mićanović, danas je, u Ministarstvu, održao sastanak sa predstavnicima Gradskog umjetničkog društva "Lege Artis" iz Tuzle.

IMG 2343Tokom sastanka razgovaralo se o uspješno održanom prošlogodišnjem takmičenju, kao i organizaciji ovogodišnjeg horskog šampionata "Lege Artis", koji će se održati u maju ove godine u Bosanskom kulturnom centru Tuzlanskog kantona.
Ministar Mićanović je ovom prilikom istakao da podržava ideju i realizaciju aktivnosti "Lege Artisa" u organizaciji horskog šampionata, te će nastojati ukoliko je to realno i moguće, a u skladu sa zakonskim ovlaštenjima, pomoći i doprinijeti radu umjetničkog društva. ""Lege Artis" koji je već postao jedan od prepoznatljivih horskih festivala takmičarskog karaktera u regionu sa učešćem istaknutih umjetnika. Vlada Tuzlanskog kantona uvrstila je na Kalendar manifestacija od interesa za Tuzlanski kanton, te će i u ovoj godini nastojati podržati ovu manifestaciju, u skladu sa mogućnostima Kantona" kazao je ministar Mićanović.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo za kulturu, sport i mlade 2018 Ministar Mićanović održao sastanak sa predstavnicima “Lege Artis-a”