Radionicu o osnovama projektnog menadžmenta

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona u organizaciji sa udruženjem za razvoj „NERDA" organizovalo je danas (14.05.2018.godine) u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra Tuzla radionicu o osnovama projektnog menadžmenta za institucije i organizacije u oblasti sporta.

nerda radn sast 14052018Cilj organizacije ove radionice je jačanje kapiciteta subjekata u oblasti sporta za izradu projektnih aplikacija kako bi se stvorila osnova za privlačenje sredstava iz domaćih i međunarodnih fondova.
Na održanoj radionici učesnici su imali priliku upoznati se sa upravljanjem projektnim ciklusima, najčešćim rizima i greškama u pripremi projektnih prijedloga.
Današnja radionica ima za cilj edukaciju predstavnika sportskih organizacija prilikom izrade budućih projektnih prijedloga.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo za kulturu, sport i mlade 2018 Radionicu o osnovama projektnog menadžmenta