Poziv za učešće na 1. Atinskom međunarodnom dječijem festivalu

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona poziva zainteresirane filmske režisere da uzmu učešće na 1. Atinskom međunarodnom dječijem filmskom festivalu koji će se održati u Atini od 07. do 09. decembra 2018. godine. Festival je osnovan kao podrška širenju stvaralaštva inteligentnog filma za djecu i tinejdžere.

Festival će uvezati, pokrenuti i zabaviti mlađu publiku i porodice nudeći bogat, zabavan i stimulativan filmski program. Program festivala sastoji se od oko 40 kratkih i igranih filmova, fikcija i dokumentaraca za starosnu dob od 3 – 18 godina, a biće predstavljeni filmovi iz više od 20 zemalja na više od 15 jezika.

Organizatori festivala pozivaju filmske režisere da govore o svom radu i odgovore na pitanja djece. Biti će organiziran i edukacijski program, te filmske radionice. Organizatori pozivaju umjetnike iz Bosne i Hecegovine filmskog stvaralaštva te režisere da iskoriste Atinski međunarodni dječiji filmski festival kao platformu. Više informacija uskoro će bit dostupno na web stranici : www.athicff.com koja je još uvijek u pripremi.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo za kulturu, sport i mlade 2018 Poziv za učešće na 1. Atinskom međunarodnom dječijem festivalu