Prezentacija multimedijalnog videa „Privredni potencijali Tuzlanskog kantona“

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona organizuje prezentaciju multimedijalnog videa „Privredni potencijali Tuzlanskog kantona". Riječ je o projektu koji Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona realizuje u saradnji sa Agencijom za multimediju „FEJM" Tuzla s ciljem promocije privrednih potencijala Tuzlanskog kantona.

 

Multimedijalni video sadrži kadrove privrednih potencijala Tuzlanskog kantona iz različitih oblasti industrije što podrazumijeva i uspješne primjere privrednih subjekata kao i subjekata poduzetničke infrastrukture (poslovne zone, poslovni inkubatori, tehnološki park i sl.).

Prezentacija će biti održana u srijedu, 03. oktobra 2018. godine, sa početkom u 11.00 sati u Plavoj Sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli.

Nakon prezentacije multimedijalnog videa održat će se i sastanak na temu izrade Nacrta Zakona o poduzetničkoj infrastrukturi Tuzlanskog kantona kojem će pored predstavnika Ministarstva privrede i članova Radne grupe za izradu Nacrta Zakona, prisustvovati i drugi relevantni predstavnici subjekata poduzetničke infrastrukture sa područja Tuzlanskog kantona.

S tim u vezi, pozivamo Vas da prisustvujete navedenoj prezentaciji, te Vas molimo da o ovom događaju informišete javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna