Delegacija Košarkaškog saveza BiH posjetila Tuzlanski kanton

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine nastoji planski pozicionirati Tuzlu, Tuzlanski kanton, te „Mejdan" kao hram košarke, na mjesto koje oni uistinu zaslužuju", rekao je danas, na sastanku sa premijerom Tuzlanskog kantona Kadrijom Hodžićem, generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Amer Čolan.

Opširnije...

Energijska efikasnost u fokusu novog ciklusa saradnje TK i UNDP-a

Potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju između Vlade Tuzlanskog kantona i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP) stvoreni su preduslovi za nastavak uspješne saradnje i u narednom petogodišnjem ciklusu.

Opširnije...

Prijem za predstavnike Saveza penzionera/umirovljenika

Na današnjem sastanku premijera Tuzlanskog kantona Kadrije Hodžića sa predstavnicima Saveza udruženja penzionera/umirovljenika Tuzlanskog kantona razgovaralo se o aktivnostima koje Savez provodi, ciljevima i izazovima s kojima se Savez susreće u svom radu.

Opširnije...

Predstavnici Europskog pokreta posjetili premijera Hodžića

Premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić i ministar kulture, sporta i mladih Zlatan Muratović primili su danas u posjetu predstavnike Europskog pokreta u Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Podrška obrtničkim komorama TK i FBiH

Premijer Kantona Kadrija Hodžić i ministar privrede Tuzlanskog kantona Mevludin Hodžić primili su danas u posjetu predsjednike Federalne i Kantonalne obrtničke komore Željka Babića i Nedžada Nuhanovića.

Opširnije...

Podrška osnivanju Gorske službe spašavanja u Tuzli

Osnivanje udruženja Gorske službe spašavanja, stanice u Tuzli bili su povod da ove humane volontere u posjetu primi premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna