Čestitka povodom izbora za rektora

Premijer Tuzlanskog kantona Bahrija Umihanić čestitao je prof. dr. sc. Enveru Halilović na ponovnom izboru za rektora. U javnoj čestitki stoji:

Poštovani gospodine Haliloviću,

Sa izuzetnim Vam zadovoljstvom u ime Vlade Tuzlanskog kantona, kao i lično ime, najiskrenije čestitam na ponovnom izboru za rektora Univerziteta u Tuzli.

 

news-2009-november-univerzitet tuzla 859628987

 

Pobjeda na jučerašnjem Senatu Univerziteta potvrđuje da su prepoznate vrijednosti i značenje kontinuiteta Vašega dosadašnjega rada.
Ubijeđen sam da ćete sa lakoćom savladati i probleme koje stoje pred Vama, a to je uvođenje novih standarda i normativa visokog obrazovanja u ovu instituciju. Također želim da što prije riješite akutelne probleme i strateška pitanja vezana za razvoj i donošenje novog zakona o visokom obrazovanju.
Želim da sa buduća saradnja Vlade Tuzlanskog kantona i Univerziteta u Tuzli rezultira efikasnim korištenjem svih resursa Univerziteta u Tuzli te da zajednički djelujemo u cilju opšteg benefita.

 

 

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna