Završne pripreme kampanje „Prepoznaj domaće – Budi ponosan – Made in BiH“

Pripreme za medijsku kampanju „Prepoznaj domaće – Budi ponosan – Made in BiH" ulaze u svoju završnu fazu. Tim povodom, pred početak medijskih aktivnosti, danas su se sastali premijer kantona Bego Gutić, direktorica JP Radio – televizija Tuzlanskog kantona Edina Isaković i vlasnik marketinške agencije „Koloseum" iz Tuzle Zlatan Berbić, pokretači i realizatori ove medijske aktivnosti.

KKD 18 06 2015Ovom prilikom prezentiran je vremenski plan i plan aktivnosti, te metode i tehnike koje će biti korištene tokom kampanje.
Ponavljamo, cilj kampanje jeste promocija razvoja domaće ekonomije kao budućnosti zapošljavanja na području našeg kantona. Kampanja „Prepoznaj domaće – Budi ponosan – Made in BiH" promovisat će samoodrživost i razvoj domaćih kompanija odnosno povećanje njihove konkurentnosti na evropskom putu. „Cilj kampanje jeste da pokušamo mijenjati svijest građana, da pokušamo objasniti kako se stvara i povećava bruto nacionalni dohodak, kako se pune budžeti, kako se finansiraju zdravstveni sektor, školstvo i druge javne potrebe građana, te da je naš novčanik ujedno i resurs koji uveliko možemo i trebamo koristiti za razvoj našeg okruženja" izjavio je nedavno premijer Gutić.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15