Zahvalnica SABNOR-a Premijeru i Vladi Tuzlanskog kantona

Za doprinos i iskazano razumijevanje, te pruženu pomoć u organizaciji obilježavanja 27. jula i 76. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine u Drugom svjetskom ratu Savez antifašista i boraca Narodno oslobodilačkog rata Tuzlanskog kantona je Vladi i premijeru Tuzlanskog kantona Begi Gutiću uputio riječi zahvale.

Zahvalnica SABNOR 13 09 2017Ovogodišnja centralna manifestacija za Tuzlanski kanton je održana 27. jula na Srnici kod Banovića, kod Spomen-obilježja Drugog korpusa Armije RBiH, a 29. jula je organizovan i tradicionalni Marš „Tragom Oblasnog vojnog štaba Tuzla-Šekovići", u kome je učestvovalo oko 150 članova SABNOR-a iz većine općina Tuzlanskog kantona.
„Imajući na umu specifičnost ovogodišnjih uslova za finansijsku podršku aktivnostima ove vrste, da nije bilo Vašeg ličnog i razumijevanja Vlade TK da nam se finansijski pomogne i da, tako, održimo tradiciju sigurno bismo bili prisiljeni da redukujemo ili, čak, izostavimo neke od aktivnosti koje tradicionalno organizujemo. Sredstva koja ste nam dodijelili za ovu svrhu, omogućila su kantonalnoj i općinskoj organizaciji SABNOR-a Banovića da uspješno organizuju i provedu planirane aktivnosti. Zbog toga se, gospodine Premijeru, koristim ovom prilikom da Vam se najiskrenije zahvalim na razumijevanju i pomoći", navodi se u dopisu Saveza antifašista i boraca narodnooslobodilačkog rata u Bosni i Hercegovini Tuzlanskog kantona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zahvalnica SABNOR 13 09 2017

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna