Čestitka u povodu nastupajućeg pravoslavnog praznika - Božića

U povodu nastupajućeg pravoslavnog praznika – Božića, premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:
„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim građanima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru upućujem iskrene čestitke u povodu predstojećeg praznika.

bozic13aDuh Božića donosi mir i praštanje te porodičnu radost. To je praznik koji hrišćanske vjernike, ali i sve ljude dobre volje, nadahnjuje da čine dobro i da budući dani budu prožeti s više ljudskosti, međusobnog poštovanja i svima potrebnog blagostanja.


Također, a imajući u vidu aktualnu epidemiološku situaciju, ovu čestitku želim iskoristiti da sve sugrađane pozovem da suzdržanošću, socijalnom distancom i obilježavanjem Božića u krugu najuže porodice i uz pridržavanje mjera koje nam preporučuju zdravstveni radnici, pokažemo svoju privrženost i brigu za svoje najdraže."
Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15