Javna čestitka povodom nastupajućeg Božića

Povodom nastupajućeg katoličkog Božića, premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:

„Svim katolicima u ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime upućujem iskrene čestitke u povodu velikog praznika Božića.

bozic-cestitka-2021Ovaj praznik mira i dobra nadahnjuje ljude da čine dobro drugima, a čineći dobro i šireći međusobno poštovanje čovjek čini i za sebe.

U tom duhu, neka Božić donese radost života, ohrabrenu nadu, spremniju solidarnost i odvažnije složno zauzimanje za bolje svih nas u ovom društvu koje zajednički moramo izgrađivati. Neka Božić donese utjehu ožalošćenima, siromašnima, onima koji nemaju posla, koju su usamljeni i bolesni. Posebno neka donese radost djeci, da rastu u ozračju porodične ljubavi i zdravog društva."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv