Održana 29. vanredna sjednica Vlade Tuzlanskog kantona

Na danas održanoj vanrednoj sjednici Vlada Tuzlanskog kantona je dala saglasnosti na prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Plana poslovanja Javnog preduzeća „Međunarodni aerodrom Tuzla" d.o.o. za 2020. godinu, i prijedlog Plana poslovanja Javnog preduzeća „Međunarodni aerodrom Tuzla" d.o.o. za 2021 - 2023. godinu.

Izmjene ovih dokumenata neophodne su imajući u vidu bitno promijenjene uslove poslovanja JP „Međunarodni aerodrom Tuzla" d.o.o., a što je uzrokovano pandemijom korona virusa COVID 19 i proglašenjem stanja nesreće.
Imajući u vidu da naprijed navedene dokumente treba da donese Skupština ovog javnog preduzeća, Vlada je danas imenovala i punomoćnike koji u ime osnivača vrše ovlašćenja Skupštine Javnog preduzeća „Međunarodni aerodrom Tuzla" d.o.o.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna